crowdfunding


'Crowdfunding', a partir d'ara micromecenatge, és una nova manera de finançar grans idees i creadors independents. A España hi ha dues plataformes destacades, Verkami i Lanzanos

En essència es tracta d'aconseguir recursos econòmics del públic final del producte. A canvi de la seva aportació, els artistes els ofereixen recompenses.

Des de Deconstruint el vi català apostem pel micromecenatge, el proper setembre llançarem la primera campanya de micromecenatge.

Per fer-ho possible hem contactat amb cellers, restaurants, empreses d'enoturísme, distribuïdors i botiguers. Ens han cedit els seus productes enoturístics perquè puguem recompensar els mecenes. A canvi hem inclós els logotips d'aquestes empreses al web i als crèdits del documental.

Des d'aquí faig extensiva la proposta de col·laboració a cellers, restaurants, empreses enoturístiques, enoteques, distribuïdors i oficines de turisme.

Podeu consultar les empreses colaboradores al nostre web. 

Em podeu fer arribar les vostres propostes al Mail kapirey@gmail.com

Atentament,

Manel Capdevila responsable de continguts.

1 comentaris:

Penedesfera ha dit...

Hola Manel,

Gràcies per afegir-te a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

Recorda que al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009