Bacus Verdú

XXII.FESTA DE LA VEREMA I EL VI DE VERDÚ


Hi vàrem ser!, ens ho vàrem pasar de conya, el menjar molt bo i l'ambient molt sa i català. Adequat per anar amb tota la família, us copio la info de l'organització.

L'Associació Juvenil Bacus i l'Ajuntament de Verdú estan treballant en l'organització de la XXIIena. edició de la Festa de la Verema i el Vi de Verdú, prevista pels dies 15 i 16 d'octubre de 2011.
Els pròxims 15 i 16 doctubre Verdú celebrarà la XXII. Festa de la Verema i el Vi de Verdú.

Activitats com una audició de la soprano Olga Miracle acompanyada dun tast de vi en una cabana de volta enmig dels camps de lUrgell, xerrades al voltant del món del vi, especialment destacable Entre Copes pels Costers, 614 Km. de viatge virtual pels cellers de Costers del Segre, a càrrec del somelier Jaume Gaspà, una xerrada sobre les oportunitats i les avantatges de la tracció animal a lagricultura davui, aplicada al cas de la vinya, una mostra de vi dels cellers de la DO , & a més del tradicional concurs de piar el raïm, llençament de ceps i cursa de portadores, són els actes més destacables del dissabte 15 doctubre a la XXII. Festa de la Verema i el Vi de Verdú.

Lacte central de la Festa de la Verema i el Vi de Verdú serà el diumenge 16 doctubre amb larribada dels carros carregats amb la verema, es piarà i es repartirà el most entre tots els assistents.

També és important destacar la Mostra Gastronòmica que es celebra al Castell de Verdú; restaurants de la zona oferiran una vintena de plats per poder triar i degustar tot acompanyat del vi de la DO Costers del Segre.

Durant la tarda es podran visitar els cellers elaboradors de vi i també cellers particulars de la vila, que encara avui en dia conserven la producció familiar.

Podeu consultar el programa al document adjunt.


Més informació:

Oficina de Turisme de Verdú, T/ 973 34 72 16 , a/e: turisme@verdu.cat



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009