Manual Del Sumiller


Manual Del Sumiller
por: Giuseppe Vaccarini
Editorial: Susaeta
Número de Edición: 1ª
Año de Edición: 2008
Tema: Enología
Idioma: Español
Páginas: 267
Dimensiones: 20 x 20
Peso: 1130 gramos
Botiga online
ISBN: 8430568816

Giuseppe Vaccarini, dels millors sommelier del món, és un amant del bon viure i ho manifesta en els seus més de quinze llibres. Originari d'una petita comuna de la província de Pavia, aquest llombard de paladar experimentat reuneix en el seu llibre, Manual del sommelier, tots els elements per consolidar l'experiència del vi. L'edició en espanyol està a càrrec de l'editorial Susaeta. En les seves 267 pàgines, Vaccarini s'atura per descriure cada etapa i fase del tast, ofereix nocions de maridatge i parla sobre la importància en l'elecció de copes. L'autor no es limita i també ofereix mirades a la cervesa, les begudes destilades, les aigües minerals i els purs. A més de vins, Vaccarini també ha escrit sobre gelats, formatges, salamis i cafè.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009