La classe tindrà lloc a la cuina del centre cívic de Can Deu. Començarà puntualment a les 20:00 i finalitzarà a les 21:30. Començarem amb una introducció al tast de vins i una breu explicació de la vinificació en blanc.
La duració de la part teòrica serà de 1/2 hora aproximadament.
.
A continuació tastarem 4 vins blancs:
- Turbio nº 12: vi tèrbol, per introduir els conceptes de tervolesa i els aromes afruitats i a llevats.
- Martín Codax Albariño: per conèixer un vi de la D.O. Rias Baixas, i introduir el concepte de vins monovarietals, varietat Albariño, i copatges.
- Sanz Rueda Verdejo: per conèixer un vi de la D.O. Rueda, i conèixer la varietat Verdejo.
- Anselmann Riesling: per reforçar la fase olfactiva tastarem un vi molt aromàtic, d'importació, ja que s’elabora a la comarca de Pfalz, a la vall del Rhin. Coneixerem la varietat Riesling.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada