Codorniu vs Freixenet resum del tast



Ha estat sens dubte el millor tast d'aquest trimestre.
.
El primer grup ha tastat:
.
No són comparables, malgrat una el·laboració similar no tenen res a veure.
Arribats a aquest punt vàrem gaudir comparant aquest criança amb el reserva
.
El segon grup va tastar
.
Increïbles, una pluja constant de sensacions agradables, un plaer indescriptible passar d'un a l'altre. Començar sempre pel Legaris, el Valdubon pot emmascarar les sensacions i fer-nos confondre, no són iguals, són únics, els millors de la nit. Els vàrem tastar en últim lloc.
2- Viña Pomal Reserva 2001 vs Solar viejo reserva 2004
Aquests dos tampoc són comparables, el reserva 2001 va resultar ser un vi de guarda excepcional. Podria escriure pàgines senceres de totes les sensacions que anàvem trobant, un regal únic i irrepetible d'en Roberto. Gràcies, encara m'esgarrifo pensant en el tast.
.
Aquest vi ha creat nous records sensorials en els meus sentits que faran que els cerqui infructuosament, tot esperant retrobar-los, si així succeeís, no podria evitar emocionar-me  tot recordant el gaudi que vaig sentir en compartir amb vosaltres aquestes noves sensacions. 
.
3- 
Viña Zaco 2006 ( Pomal) vs Solar viejo crianza 2006
.
Duel de titans. I així va ser vaig gaudir molt i els companys també, vaig ser un privilegiat, doncs vaig tastar els vins dels dos grups.
.
Tenim molta sort de tenir aquestes grans marques a Catalunya, produeixen uns vins excepcionals, hauríem de prendre nota i no cercar bons vins a fora del País, quan resulta que tenim vins superlatius per descobrir dins de les nostres fronteres.
.
Per què no trobo aquests grans vins a tots el supermercats i botigues especialitzades?
Preneu nota dels seus noms, demaneu-los als restaurants, no podem permetre l'absurd d'exportar el millor que tenim al país i conformar-nos amb els vins de taula que ens porten des de l'altra banda del món!

Teniu les fotos a Picasa

2 comentaris:

Anonymous ha dit...

Grande !!! la verdad que hacía mucho que no disfrutaba una cata tan apasionada...Legaris y Valdubon son dos grandes de España...un placer..Gracias Codorniu y Frexeinet por estas dos joyas.
Roberto Actis

Gloria DEUB ha dit...

Me alegra mucho que hayáis disfrutado con las catas y que así nos lo transmitas.
Acabo de descubrir su blog y no me perderé ni un post.
Fdo: futura enóloga de prácticas en Valdubón.

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009