L'etiqueta de vi Alemany

Designacions de qualitat

QmP Qualitätswein mit Prädikat vins elaborats amb els raïms més madurs. Els millors vins dolços alemanys són QmP, malgrat tot aquesta categoria pot anar des de 24% fins al 64% de la collita. No es permet la chaptalització. Les Prädicat següents estan en ordre ascendent de maduració.

Kabinett vins lleugers i refrescants
Spätlese: collita tardana, més madurs que els Kabinett. Envelleixen bé. Secs i dolços
Auslese raïm més madur que els Spätlese, poden ser amb botritis, amb sucre residual, necessiten temps per madurar.
Beerenauslese (BA) vins dolços, poc abundants, elaborats amb raïm amb botritis (beeren).
Eiswein vins elaborats amb raïms rics en sucre i acidesa, congelant el raïm.
Trockenbeerenauslese (TBA) vi molt dolç, molt car, veremat a ma de raïm pansificat amb botritis.
Qualitätswein bestimmter Anbaugebiete (QbA) vi de qualitat d'una regió específica.

Classic vi sec (<15 g/l de sucre residual), monovarietals.Selection vi sec (<12 g/l de sucre residual), de primera qualitat monovarietal.Landwein alternativa als vin de pays, no s'utilitza ja que hi ha moltes QbADeutscher Tafelwein vi de taula.Altres dades:Amtliche Prüfungsnummer (AP Nr) número oficial de control de qualitat del lot, el primer número diu el lloc on s'ha examinat i els dos últims l'any.Erzeugerabfüllung o Gutsabfüllung embotellat a la propietat.Halbtrocken, Feinherb semi-secTrocken secWeingut explotació vitícola.Weinkellerie cellerWinzergenossenschaft/ Winzerverein cooperativa de viticultors.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009