Restaurant La Cave


av. j.v. foix, 80
08034 barcelona
tel : 93 206 38 46
fax: 93 206 31 46
email : info@lacave.es

Clarisse Le Mercier em va recomenar aquest restaurant, el preferit pels barcelonins d'origen francès.

A Atrapalo ofereixen descomptes per fer la reserva.

La Cave és un Vinoteca & Bistrot on es poden degustar més de 500 vins, escumosos i destil.lats de tot el món a preu de botiga afegint un suplement per obertura i servei. Aquests vins s'acompanyen d'una nota de tast i estan classificats per tipologia i preu per facilitar l'elecció als clients.

Per acompanyar aquests meravellosos vins s'ofereix una selecció de delicatesens amb denominació d'origen, com Pernil de Gijuelo, Fondue de formatge Mont D'or, Foie `` mi-cuit''artesanal, Làmines de salmó amb ous de contrast, i unes postres per acabar la vetllada com Coulant de xocolata amb vainilla o Pastís de figues amb gelat cremós de llet.

Tots els productes degustats poden ser adquirits per portar a casa. I com una cosa original cada plat és maridat amb dos vins que es canvien setmanalment.

La Cave és un espai dedicat i pensat per i per als amants del vi, on podràs descobrir, tastar i degustar les seves curiositats i on a més podràs ampliar els teus coneixements apuntant als cursos de formació: Iniciació, Perfeccionament, Monogràfics, Tast de diferents nivells, Tasts verticals, Nits Temàtiques i molt més.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009