FASTVÍNIC

diputació 251
08007 barcelona
+34 932 726 187

Disseny, bon vi, i entrepans, ¿?
Abans d'anar us recomano llegir el blog d'en Josep Sucarrats

FASTVÍNIC, un nou espai on volem retre homenatge al menjar popular per excel·lència: l'entrepà. I ho farem, igual que a Monvínic, exaltant els millors productes que ens ofereix Catalunya. De fet, les dones i els homes catalans de la terra i del mar que avui ens honoren portant cada setmana a Monvínic el fruit del seu treball, una tasca apassionada i plenament sostenible, seran també els qui s'encarreguin de subministrar la matèria primera amb què el nostre cap de cuina, Sergi de Meià, i tot el seu equip elaboraran uns entrepans que esperem que siguin no només boníssims, sinó també un fidel reflex de l'essència gastronòmica del nostre país.

L'oferta culinària, que s'estendrà al llarg de tot el dia, des de l'esmorzar fins al sopar, es completarà no només, com és lògic, amb tot l'indispensable per a un esmorzar amb majúscules, sinó també amb amanides i algun secret encara per revelar.

Aquest compromís amb la màgia de la nostra terra s'estendrà també al capítol dels vins, ja que cada dia s'oferiran a copes més d'una vintena de vins catalans, de manera que estiguin representades generosament totes i cadascuna de les nostres denominacions d'origen. Vins seleccionats pel mateix equip de sommeliers de Monvínic i que serviran de maridatge ideal per als entrepans... i tots els seus complements.

El nostre interès a fer de Fastvínic un lloc d'exaltació dels millors productes que ens ofereix la natura local és una mostra del nostre compromís amb el desenvolupament sostenible. I per acabar de coronar aquesta aposta, Fastvínic tindrà la certificació LEED amb aspiració d’obtenir, un cop inaugurat, el nivell Or. El certificat LEED, acrònim anglès de "Lideratge en Disseny Energètic i Mediambiental", atorgat pel Green Building Council dels Estats Units, està considerat el màxim referent internacional en el disseny, construcció i operació d'edificis ecològics d'alt rendiment. Fastvínic es convertirà així en el primer local de restauració a ostentar aquest reconeixement a Catalunya.

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt recomanable!!

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009