Batlliu de Sort

El passat dissabte, 5 de març de 2011 vaig viatjar amb en Raul fins a Sort, per conèixer qui hi ha darrera el celler Batliu de Sort, per recomananció de la Carme Domingo de l'INCAVI.

El Celler Batlliu de Sort va ser fundat al 2009 per 5 socis, Josep maria Rabasa Andorra, Guillem Puras Castells, Aleix Galardet Aytes, Ramón Aytes Gallardet i Frances Joaquim Tartera Azuara.

A la foto veiem d'esquerra a dreta a en Raul Deamo, J M Rabasa, Guillem Puras i Ramón Aytes.


És un llarg camí des de Barcelona, 3 hores de carretera, per un paissatge canviant, seguim la A2 passant per Igualada, Cervera, Agramunt, Artesa de Segre, Isona, Tremp, La Pobla de Segur i Sort.

Pel camí trobem castells, camps de cultiu, muntanyes, pantans, i pobles dignes de visitar amb més deteniment.

Però haviem quedat a les 11 i no podíem fer tard, malgrat tot ens travàrem a les 12 amb en Ramón a l'hotel Pessets. Aquest cop no ens vàrem perdre, paraula.

A en Ramón li haviem insistit molt en que voliem veure neu i vinyes i per això ens porta a un mirador, des d'on podem gaudir d'un panoràmica priviliejada de Sort amb les muntanyes del parc natural al fons. (és on vaig fer la foto de grup).

Aquí ens trobem amb en Josep Maria i en Guillem, que ens acompanyaran durant la visita a les vinyes i al celler. Amés ens van obsequiar amb un tast dels seus vins i un dinar excel·lent, preparat a l'Hotel Pessets i servit al propi celler (cuina catalana en estat pur), tot un regal!

Més endavant us parlaré dels seus vins, a data d'avui el copatge definitiu és secret d'empresa, només us avançarè que donaran que parlar!

contacte:

Casa Moliné, s/n
25567 La Bastida
Sort - Pallars Sobirà
Pirineus, Catalunya

celler@batlliudesort.cat

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009