Col.laboració Festival de Música a les Vinyes amb el documental 'Deconstruint el vi català'

En Daniel Garcia, en representació del Patronat de turísme de Subirats col·labora amb el finançament del documental Deconstruint el vi català.

Si voleu comprar entrades pel festival podeu fer-ho a través del nostre web, a l'apartat de Micromecenatge.



El Festival de Música a les Vinyes arriba a la novena edició i aquest any proposa dues sessions molt especials de piano.

El dissabte 16 de juliol, l’holandès Bert van den Brink i el barceloní Ignasi Terraza, dos pianistes amb estil propi, ens oferiran un “cara a cara” ple de creativitat, elegància i ritme, on les versions dels standards i temes originals confluiran en un discurs farcit de mil i un matisos.

El dissabte 23 de juliol, Enrico Pieranunzi, pianista i compositor italià. Arquitecte de ritmes i harmonies que combina la música clàssica amb improvisacions jazzístiques. És un músic amb un so mediterrani i amb molt de swing, sense perdre mai l’expressivitat. Ens interpretarà a piano temes de jazz i dels seus treballs sobre Bach, Händel i Scarlatti.

I després de cada actuació, hi haurà la ja tradicional degustació de caves de Subirats i repetirem la novetat amb èxit de l’any passat de la combinació amb Préssec d’Ordal. Tots dos concerts començaran puntualment a les 10 de la nit.

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009