Mas Rodó

Mas rodó.


Vàrem visitar Mas Rodó el passat dissabte 2 de juliol, al web del documental, us deixaré les impressions i imatges que ens vàrem endur.

A continuació us deixo la informació tècnica del celller

Km.-2 Carretera Sant Pere Sacarrera a Sant Joan de Mediona (Barcelona)
Seu administrativa c/ Sant Salvador 63-65 baixos, 08024 Barcelona
Tel. 93 238 57 80 Fax 93 217 43 56
www.facebook.com/masrodo

MAS RODÓ va ser fundat l´any 2005, i al mes de març de 2009, començà la seva activitat dins el mercat introduint els seus tres primers vins.
MAS RODÓ va nèixer amb una clara dedicació envers l'el-laboració de vins de qualitat. Des de la selecció del terreny i les varietats de raïm, a la construcció del celler o la vinificació dels nostres vins. El nostre objectiu sempre ha estat oferir la màxima qualitat.

El nostre punt de mira es produïr vins que ens facin sentir orgullosos, per innovar, i sorprendre paladars.

Tenim passió per la innovació i apliquem les últimes tecnologies dirigides envers l'art de fer bon vi, així com a la preservació del nostre ecosistema.

La finca del MAS RODÓ consta d'una superfície de 150 hectàrees a Mediona (Alt Penedès). L' extensió comprèn diverses valls i vessants, de la zona més muntanyosa del Penedès, amb una elevació superior a 480 metres i amb 50 hectàrees de cultius. MAS RODÓ està situat en una zona agrícola diferencial pel cultiu de la vinya: té gran varietat de sòls; arenosos, calcaris i pedregosos. Tot això, juntament amb les ventilades i suaus vessants, l'orientació solar i els amplis salts tèrmics, entre el dia i la nit, fan que MAS RODÓ ofereixi característiques propícies per al cultiu de vinya d'alta qualitat.

El Celler s'aixeca sobre un turó, integrant una moderna arquitectura sobre la base d'una antiga masia del segle XVIII. El celler va ser finalista en la segona edició dels premis FAD "Vivir con Madera".

Entre els finalistes només van ser sel.leccionades dues bodegues:

PROTOS de Richard Rogers i MAS RODÓ de Carles Sala.

El celler es troba envoltat per les vinyes, on el raïm és collit manual i curosament per aconseguir vi d'alta qualitat. Tant el celler com les vinyes estan dissenyats per portar a terme una baixa producció. D'aquesta manera concentrem els esforços per donar més riquesa i expressivitat als nostres vins.

Les característiques de les vinyes ens permeten elaborar varietats blanques com el Parellada, Montonega, Macabeu, Moscatell, i Riesling, i varietats negres com Cabernet Sauvignon, Ull de llebre i Merlot . Així mateix podem combinar-les amb varietats experimentals de perfecte aclimatació, plantades en la nostra propietat, inclosos Marcelan, Prieto Picudo i Verdejo.

Tot el raïm és veremat manualment i recollit en caixes de 15 quilos. Això permet destriar en vinya, el que està en millors condicions. Seguidament és carregat en petits remolcs, que en pocs minuts s'entreguen al celler, on es sotmeten a una segona sel.lecció en taula.

Ecològica, agrícola i enològicament MAS RODÓ posa una especial atenció en tot el nostre projecte. L' objectiu és oferir un producte elaborat amb la máxima cura i sentiment per tal de complaure els vostres sentits.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009