El vino. Atlas mundial

El vino. Atlas mundial
Autor: Hugh Johnson, Jancis Robinson
Preu: 59.90 €
Data d'edició: 2009
ISBN: 9788480768092

M'agrada, realment és un atlas, no dedica més d'una pàgina per regió, però inclou les dades climàtiques i geogràfiques, fotos a color i comentaris dels vins.

Text de l'editor:
La primera edició del vi va fer història en el món editorial quan va aparèixer el 1971. S'ha publicat en 14 idiomes i les vendes han superat els 4 milions de còpies. Una vegada més, Hugh Johnson i Jancis Robinson, la parella de enòlegs més influent del món, han unit el seu talent per a actualitzar aquesta obra mestra.
El món del vi ha canviat molt des de 2001. Austràlia s'ha convertit en una de les potències més importants del món vinícola. El desenvolupament del vi a Espanya i Portugal és irreconeixible. Califòrnia produeix més vi que qualsevol país de fora d'Europa i segueix plantant més vinyes. Alemanya ha acollit a una nova generació de cultivadors i vins, Àustria i Grècia s'han convertit en un actor important i Àsia és avui un productor de vi considerable.
Aquest llibre és famós per la seva excel lent cartografia, i la seva nova edició compta amb 200 mapes revisats i actualitzats al detall; inclou, així mateix, 20 mapes totalment nous. Entre ells hi ha les seccions individuals de la vall de Napa i de regions dinàmiques com Toro, a Espanya, el Peloponès, Constantia a Sud-àfrica i Limestoe Coast a Austràlia. A Nova Zelanda, tant Central Otago com Martinborough tenen el seu propi mapa.
Aclamat per crítics com una "obra de referència essencial" i "un dels llibres sobre vins més documentats, valorats i senzills d'usar", aquesta nova edició als 36 anys de la seva primera aparició confirma que és el llibre indispensable per a qualsevol amant del vi.

Índex:
- Pròleg.
- Introducció.
- França.
- Itàlia.
- Espanya.
- Portugal.
- Alemanya.
- Anglaterra i Gales.
- Suïssa.
- Àustria.
- Hongria.
- La República Txeca i Eslovàquia.
- Eslovènia.
- Els Balcans occidentals.
- Bulgària.
- Romania.
- Les antigues repúbliques soviètiques.
- Grècia.
- La Mediterrània oriental.
- Amèrica del Nord.
- Amèrica del Sud.
- Austràlia.
- Nova Zelanda.
- Sud-àfrica.
- Xina.
- Japó.
- La resta d'Àsia.
- Glossari.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009