Formatge | Preu E/Kg | Kg/peça(*) | Euros/peça (**) |
Gebrat d'Obaga | 12,30 | 0,450 | 5,54 |
Ermesenda d'Eroles | 12,60 | 4,000 | 50,40 |
Ros d'Eroles | 12,00 | 0,450 | 5,40 |
Formatge de Tartera | 12,60 | 1,500 | 18,90 |
Formatge Castellot | 13,65 | 4,000 | 54,60 |
Formatge Escaldat | 11,50 | 0,250 | 2,88 |
Serrat de Corroncui | 21,00 | 0,550 | 11,55 |
Carreu | 20,00 | 0,450 | 9,00 |
Sant Quiri | 23,00 | 3,000 | 69,00 |
(*) Pes per peça aproximat | |||
(**) Preu per peça orientatiu |
Us adjunto la llista de preus dels seus formatges a data d'avui.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada