LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA DELS VINS COMERCIALITZATS A CATALUNYA
Jornada tècnica VILAFRANCA DEL PENEDÈS, dijous 30 de juny de 2011
PRESENTACIÓ
La seguretat alimentària és un factor inqüestionable a tenir en compte a l’hora comercialitzar els vins. Informar de quins són els punts de risc trobats en diferents àmbits de producció o comercialització de vins i el tractament que s’organitza des de la Organització Internacional de la Vinya i el Vi i des de institucions catalanes amb responsabilitat sobre seguretat alimentària del vi, és una via necessària per motivar al sector en la continua dinàmica d’oferir al consumidor els productes de qualitat integral.
PROGRAMA
Presentació i lliurament de documentació
Modera la sessió: Sra. Gloria Cugat. Cap de l’Àrea de Planificació i Auditoria. ACSA.
Visió actual de la seguretat alimentària del vi
Sra. Susana Buxaderas. Presidenta del Grup Consum, Nutrició i Salut de l’OIV. Professora de la Universitat de Barcelona.
Nivell de contaminants en els vins comercialitzats a Catalunya
Sra. Fina Capdevila. INCAVI - Estació de Viticultura i Enologia de Vilafranca del Penedès.
Implantació de les APPCC en celler
Sra. Carme Domingo. INCAVI - Estació de Viticultura i Enologia de Vilafranca del Penedès.
Presentació i degustació de vins experimentals
17.45 h 18.00 h
18.40 h 19.20 h 20.00 h
INSCRIPCIONS: La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de la pàgina web www.incavi.cat/formacio . Places limitades.
LLOC DE REALITZACIÓ
Estació de Viticultura i Enologia Pl. Àgora, 2-3 Domenys II
VILAFRANCA DEL PENEDÈS Tel.: 938900211 / Fax: 938900354
Generalitat de Catalunya
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada