Marc Massana de Maset del Lleó. Un model a seguir

Vaig contactar amb en Marc Massana ja farà 3 o 4 anys, no recordo bé el temps que fa, quan vaig començar a fet de professor de tast al centre cívic de Can Deu. També he anat seguint els videos que penja a youtube, de fet la verema de 2009 em va agradar tant que vaig incloure el seu video pel post que vaig fer de la DOQ Priorat.

Avui romiant com incrementar les visites al web del nostre documental he pensat a enviar-li un mail i per parlar de col·laborar. La conversa ha estat molt enriquidora. Comparteixo amb voslatres les seves observacions per tenir en compte de cara al documental:

La relació de la venedora amb els seus clients és clau, la confiança i la fidelització que s'aconsegueix amb un tracte personal encara està lluny d'aconseguir-se via online, en Marc és emprenedor i està dedicant molts esforços i recursos per portar el marketing online a un nivell de qualitat proper al màrketing telefònic.

La cervesa agrada a tots els públics, qualsevol persona pot parlar de cervesa, per què ens entestem des de el sector a donar una imatge elitista al consum del vi? La gent no iniciada té recansa de fer una crítica d'un vi.

A Masset fan un vi excel·lent del Priorat, com els que m'agraden, però per iniciar la gent en el consum diari de vi s'ha de tenir un producte fàcil i assequible, de baixa graduació, rodó, per això tenen un ventall molt ampli de vins a un preu asequible. Al documental hem de tractar totes les realitats, des dels el·laboradors més exclusions, fins als productes més estandarditzats, que són de fet els que més consumidors tenen, i que permeten als cellers tenir recursos per poder el·laborar vins de gama alta. (això és de calaix, però intentarem no caure en l'anècdota i fer un documental on només tinguin capiguda les curiositats del sector, no seria representatiu de la realitat).

M'ha agradat molt parlar amb en Marc!.

Podeu llegir una entrevista que he trobat a internet al bloc de vinaters, encara no he trobat el seu currículum a internet, com el d'altres professionals, és qüestió de temps, pel que he copsat de la conversa, en Marc és una persona molt treballadora i discreta, per això costa trobar-hi referències. Bé, ja tenim un altre referent del sector.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009