La chica mecánica

La chica mecánica
Paolo Bacigalupi
Plaza & Janés
544 páginas
Traducción: Manuel de los Reyes
ISBN: 9788401339400
21,90 euros

L'he trobat força fluixet, tot i que la història m'ha enganxat, és un llibre per l'estiu, sense pretensions qualsevol el pot entendre, no cal ser aficionat a la ciència ficció.

Ens trobem al segle XXII. El món sucumbeix sota plagues i l'escassetat d'aliments és una de les màximes preocupacions. Tailàndia, regne tancat als estrangers, sobreviu gràcies a la seva més preuat tresor: un ingent banc de llavors. Allà es troba Anderson Lake, l'home de confiança de AgriGen, que sota la tapadora d'una fàbrica es dedica a buscar incansablement noves mostres de fruites i verdures per a la seva companyia.  No obstant això, la política és feble i aviat els esdeveniments no pararan de succeir-se.
Un futur proper, massa proper i massa plausible, en el qual conviuen neoseres, pirates genètics, i homes de negocis. Un futur que ens recorda massa al nostre present, en què la cobdícia, els diners i el poder són capaços d'escombrar nacions senceres i destruir ciutats. Uns pocs que lluiten pel poder, una població que viu amb el terror constant a morir en una nova mutació d'un virus. Gats que apareixen i desapareixen, creats en laboratoris. Benvingut al teu futur.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009