"Preparat de Maria Thun"

"Preparat de Maria Thun"

A la terra del jardí es fa un forat d'uns 60 cm. d'ample i 40 cm. de profund, es cobreixen les parets amb branques de bedoll. El forat s'omple amb fem fresc de vaca que no contingui palla, inoculat amb els preparats de compost i protegit de la pluja-però no al buit-.

Maria Thun suggereix una altra variant: barrejar closques d'ou i pols de basalt amb la tifes i remenar amb una pala durant una hora, abans de posar-lo en una caixa sense fons en la terra. El deixa allà unes vuit setmanes. El preparat es pot utilitzar quan té color marró fosc. Per a això prenem el doble del que s'usa en el preparat 500, és a dir uns 120 gr. I es dinamitza la mateixa manera, però només durant 20 minuts.

Han passat 20 anys des del tràgic accident del 26 d'abril de 1986 a Chernobyl (que en rus significa Pal Amargo o Ajenjo "Artemisa absinthium", en l'Apocalipsi de Sant Joan (8, 10-11) hi ha una cita que pot donar-nos motiu de reflexió), tota Europa es va veure afectada per la radioactivitat emesa a l'ambient, (I-131, Cs-137, Cs-134, Ru-103, etc.), les collites d'aquell any van haver de ser destruïdes o enterrades, però també es va poder observar que la radioactivitat va afectar en menor mesura a les granges ecològiques i en especial a les biodinàmica, que en aquelles en què es cultivava amb adobs químics, a més la recuperació en les granges biodinàmiques va ser més ràpida. És que Rudolf Steiner, amb els preparats biodinàmics, ens va donar la solució anticipada als greus problemes que estaven per venir?

Vint anys abans d'aquest accident, M. Thun ja havia constatat l'eficàcia de la seva preparació, (que es podria anomenar com un compost concentrat), enfront d'altres formes de radioactivitat, procedents dels experiments nuclears de les grans potències en els anys 50 i 60.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

123Vins Design by Insight © 2009